ua en ru

В.Янукович призначив відповідальних посадових осіб за пріоритетні напрямки здійснення реформ в Україні.

Президент України Віктор Янукович у ході першого засідання Комітету з економічних реформ, яке відбулося сьогодні в Адміністрації Президента, призначив відповідальних посадових осіб за пріоритетні напрямки здійснення реформ в Україні. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Групу технологічної модернізації економіки і розвитку інфраструктури очолив віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков, групу реформи соціальної сфери і підвищення якості життя - віце-прем'єр-міністр Володимир Семиноженко, групу регіонального економічного розвитку - віце-прем'єр-міністр Віктор Тихонов, групу сталого економічного розвитку, бізнес-клімату та інвестицій - віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко, групу законодавчого та інституційного забезпечення реформ - міністр юстиції Олександр Лавринович, групу з реформування у гуманітарній і культурній сферах - заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман.

В.Янукович також дав окреме доручення головам обласних державних адміністрацій, голові Ради міністрів АРК створити у десятиденний термін регіональні комітети з економічних реформ.

Нагадаємо, раніше сьогодні В.Янукович заявив, що перший проект програми економічних реформ повинен бути підготовлений не пізніше, ніж за 60 днів.