ua en ru

В Україні вперше за останні 10 років створені найбільш сприятливі умови для проведення реформ, - С.Тігіпко.

Сьогодні в Україні вперше за останні 10 років створено найбільш сприятливі умови для проведення реформ, оскільки є консолідована позиція влади та чітка націленість на модернізацію країни. Про це віце-прем'єр-міністр України Сергій Тігіпко зазначив під час зустрічі з директором бізнес-групи країн Південної, Східної Європи, Кавказу та Середньої Азії Європейського банку реконструкції та розвитку Олів'є Декампом, повідомляє прес-служба С.Тігіпка.
С.Тігіпко повідомив представнику ЄБРР про перші кроки уряду по дерегуляції бізнесу та підвищення інвестиційної привабливості України. Зокрема - щодо введення принципу мовчазної згоди, подвійному зменшенні кількості перевірок та введення електронної реєстрації для бізнесу.
"Для України сьогодні найважливішим завданням є відновлення довіри з боку внутрішніх і зовнішніх інвесторів, якщо світова спільнота побачить реальні реформи, то це дасть серйозний поштовх для подальшого співробітництва з іноземними інвесторами та залучення в економіку країни додаткових коштів", - зазначив представник О.Декамп.