ua en ru

До столичної міліції не надходила заява про зникнення начальника ГУ комунальної власності Києва, - прес-служба київської міліції.

До київської міліції не надходила заява про зникнення начальника головного управління комунальної власності Києва Анатолія Чуба. Про це РБК-Україна повідомили у прес-службі ГУ МВС України в місті Києві.

За словами керівника прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, до відділень ГУ МВС України в Києві не надходили заяви щодо зникнення посадовця. В.Поліщук нагадав, що розшук повнолітньої людини може початися, якщо вона відсутня не менше трьох діб за заявою рідних і близьких.

Він також зазначив, що надіслав до приймальної керівника київської міліції інформацію ЗМІ про ймовірне зникнення А.Чуба.

Нагадаємо, сьогодні деякі ЗМІ повідомили про те, що А.Чуб ймовірно зник. Його не було на роботі кілька днів.

Деякі депутати Київради, зокрема голова фракції БЮТ у міськраді Тетяна Меліхова, припускають, що ймовірне зникнення А.Чуба може бути пов'язано зі зникненням документів про приватизацію у столиці в 2006-10 рр.

Нагадаємо також, що у березні 2010 р. у голови комісії Київради з питань приватизації, депутата від Блоку Черновецького Петра Іванова, на парковці на пр. Перемоги вкрали автомобіль, у якому знаходилися документи про приватизацію у столиці в 2006-2010 рр.