ua en ru

В.Слаута: Найближчим часом буде відновлено роботу Координаційної ради з питань аграрної політики.

Найближчим часом буде відновлено роботу Координаційної ради з питань аграрної політики. Про це сьогодні заявив віце-прем'єр-міністр України з питань АПК Віктор Слаута під час робочої зустрічі з аграріями - керівниками провідних сільськогосподарських підприємств України, повідомляє прес-служба віце-прем'єр-міністра.
В.Слаута зауважив, що основним завданням Координаційної ради буде аналіз і оцінка реальної ситуації в аграрному секторі, напрацювання узгоджених пропозицій до проектів нормативно-правових актів та участь у їх розробці, перед тим як це буде винесено на обговорення профільного урядового комітету та затверджено на уряді.
Крім того, В.Слаута зазначив, що, з метою підготовки проектів рішень Кабінету міністрів України в частині здійснення реформ в АПК, які розглядатимуться та прийматимуться на засіданні комітету з економічних реформ під головуванням Президента України, аграрний блок уряду ініціює створення робочих груп за кількома напрямками (фінанси та оподаткування, тваринництво, рослинництво, селекція, переробка, власне виробництво, адаптація до умов ЄС та СОТ, співпраця з Росією та ін. країнами тощо).