ua en ru

В.Саратов скасував наказ С.Куніцина про підвищення тарифів на послуги ЖКГ.

Новий голова Севастопольської МДА, начальник цивільної оборони Севастополя Валерій Саратов підписав розпорядження про скасування наказу екс-глави СМДА Сергія Куніцина про введення надзвичайної ситуації в сфері ЖКГ і підвищення тарифів на дані послуги в 3-4 рази, передає кореспондент РБК-Україна.

С.Куніцин підписував накази двічі. Востаннє Адміністративний апеляційний суд Севастополя визнав документ неправомочним і скасував його з дня підписання - 21 вересня 2009 р.

В.Саратов повідомив, що після скасування наказу С.Куніцина тарифи все ж зростуть. Про те, якими вони будуть, депутати вирішать на травневій сесії міської ради.
"Тарифи, які, я сподіваюся, приймуть депутати, будуть нижчі за ті, які встановив начальник ГО, але, безумовно, вищі за ті, які були в 2006 р. За цей час вартість газу, електроенергії змушує нас це зробити", - відзначив глава СМДА .

"Тарифи, які будуть прийняті на сесії, "є ринковими". Вони перебуватимуть з 10 по 15 місце у негласному рейтингу країни за вартістю комунальних послуг", - запевнив В.Саратов.
В.Саратов попросив севастопольців поставитися з розумінням до такого рішення.