ua en ru

У роботі IV міжнародного форуму "Європа-Україна" візьмуть участь 400 делегатів, - Е.Прутник.

У роботі IV міжнародного форуму "Європа-Україна", який проходить 26-28 квітня у Києві, візьмуть участь 400 делегатів. Про це повідомив на прес-конференції голова фонду "Єдиний мир" Едуард Прутник, передає кореспондент "РБК-Україна".

За його словами, в роботі форуму беруть участь представники урядів і парламентів, місцевого самоврядування, бізнесу, неурядових і міжнародних організацій, наукових центрів і ЗМІ з України, Росії, а також країн-членів ЄС і СНД.

Цього року на Форумі відбудеться презентація наступних тем: "Європейський союз і Україна після виборів: майбутнє двосторонніх відносин", "Перспективи економічних відносин центрально-східної Європи після кризи: новий вимір".

Як відзначив Е.Прутник, у ході Форуму відбудеться презентація доповіді "Україна 2009. Доповідь про трансформацію".

"Наш форум має зосередитися на обговоренні та виробленні масштабних пропозицій і стратегій, які максимально скорочують терміни просування України до Європи, а також роблять комфортним для самої Європи зближення з Україною", - відзначив Е.Прутник.

За його словами, в роботі форуму візьмуть участь Президент України Віктор Янукович і прем'єр-міністр України Микола Азаров.