ua en ru

У Партії регіонів не виключають, що новим віце-спікером Верховної Ради може бути Ю.Костенко.

У Партії регіонів не виключають, що новим віце-спікером Верховної Ради може бути Юрій Костенко. Про це повідомив сьогодні РБК-Україна народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Костенко - він завжди проявляв порядність, відсутність агресії... Ця людина дуже розумна, це державник... Ми зацікавлені в тих, хто буде нести конструктивний заряд, в тому числі, наприклад, Юрій Костенко, є інші депутати, яких можна буде вибрати... Ми не виключаємо будь-яку людину, яка буде нести конструктивний заряд", - зазначив М.Чечетов.

Він наголосив, що опозиція висуне декілька кандидат на посаду заступника голови Верховної Ради, але в неї не вистачить голосів для підтримки жодного з них, а коаліція "підставить плече під одного". Водночас депутат не уточнив, чи буде розглядатись сьогодні відставка Миколи Томенка з посади віце-спікера.

Також М.Чечетов зазначив, що опозиція має бути конструктивною. "Нас влаштовує, мабуть, та опозиція, яка буде критикувати нас, але не буде підривати основу держави", - підкреслив він.