ua en ru

В Одесі 1 і 2 квітня оголошено неробочими днями у зв'язку з проведенням Гуморини.

З метою надання можливості мешканцям м. Одеси брати участь у широкомасштабних традиційних загальноміських заходах з нагоди щорічного відзначення 1 квітня свята гумору - Одеської Гуморини, враховуючи посилений інтерес до цього свята з боку численних гостей міста четвер 1 квітня та п'ятницю 2 квітня в Одесі оголошено неробочими днями.
Відповідне розпорядження підписав одеський міський голова Едуард Гурвіц, повідомляє прес-служба Одеської міської ради.

Підприємства, установи та організації, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Одеси повинні перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, робочі дні з четверга 1 квітня та п'ятниці 2 квітня 2010 року відповідно на суботу 17 квітня та суботу 24 квітня 2010 року.
Керівникам навчальних закладів усіх рівнів, розташованих на території м. Одеси, рекомендовано перенести у порядку і на умовах, встановлених законодавством, учбові дні з четверга 1 квітня та п'ятниці 2 квітня 2010 року відповідно на суботу 17 квітня та суботу 24 квітня 2010 року.
Підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, розташованим на території м. Одеси, рекомендовано внести у графіки роботи аналогічні зміни.