ua en ru

В мобільних комунікаторах важлива не тільки швидкість їх роботи, а й маса супутніх сервісів, - користувачі.

Новинки ринку мобільних комунікаторів цікаві абсолютно всім. Але з особливою ретельністю за ними стежать люди, які ведуть активний діловий спосіб життя.

Samsung S8000 JET / Samsung OC
"В моїй роботі завжди важлива швидкість ухвалення рішення. А якщо я перебуваю поза офісом, то можу розраховувати лише на свій мобільний пристрій. Раніше я вважав за кращі пристрої на Windows Mobile, за їх багатозадачність і гнучкість платформи. Але низька швидкість роботи і нестабільна робота системи не давали мені можливості повною мірою покладатися на свій комунікатор", - сказав PR-консультант народних депутатів Олександр Слободько.
Він зазначив, що зараз користується Samsung S8000 JET. "І я в повній мірі відчув наскільки швидкою і зручною може бути робота поза робочого кабінету. Цей комунікатор дійсно швидкий, дуже продуктивний і надійний. А це - головні пріоритети для ділової людини", - підкреслив О.Слободько.
Він особливо відзначив тривалість автономної роботи Samsung S8000 JET. "Усі мої минулі пристрої не витримували шаленого робочого темпу, бувало, доводилося підзаряджати їх через кожні 5-6 годин. Samsung S8000 JET не підвів і в цьому - на нього я можу покластися, і точно знаю, що він витримає як мінімум 2 повноцінних робочих дні", - відзначив PR-фахівець.
Крім того, він відзначив ще один істотний плюс S8000 - його розважальні здібності. "З його допомогою можна не тільки розслабитись після напруженого дня, прослуховуючи улюблені треки, а й подивитися кіно, на яку ти через сильну завантаженість не зміг сходити в кінотеатр. Адже в нашій напруженій роботі завжди не залишається місце для відпочинку", - впевнений О.Слободько.

Samsung i5700 Galaxy Spica / Android
Генеральний директор "Медіаленд-Україна" Андрій Пушкарьов вибрав Samsung i5700 Galaxy Spica. "На мій погляд, комунікатор i5700 Galaxy Spica в Samsung вийшов чудовий! З доступних на українському ринку комунікаторів на базі Android це фактично найшвидший і функціональний апарат. При цьому його вартість на тлі комунікаторів на конкуруючих платформах, навіть від тієї ж компанії Samsung, дуже і дуже демократична!", - підкреслив А.Пушкарьов.
"Але брав я його, в першу чергу, щоб оцінити переваги відкритої платформи Android. На мою думку, спочатку в комунікатор все ж таки слід контролювати більше програм, так як спочатку пристрій здається "голим" - навіть пристойний файловий менеджер доводиться додатково шукати на android-ресурсах", - сказав гендиректор.
Також він відзначив високу швидкість роботи, інтеграцію із сервісами пошти і документів Google, підтримку Microsoft ActiveSync, завдяки чому електронну пошту легко синхронізувати з комп'ютером. "А завдяки функціональному браузеру Chrome Light - комунікатор у роботі чудовий. Ну, а крім того, він ще й у руці лежить відмінно, що, погодьтеся, важливо для смартфона", - підкреслив А.Пушкарьов.

Samsung i8000 WiTu AMOLED / Windows Mobile 6.5
"Сьогодні, навіть перебуваючи в дорозі, ми часто змушені займатися справами - спілкуватися з партнерами, вести ділове листування і т.д. Тому для діловоъй людини комунікатор - це вже практично необхідність, а аж ніяк не розкіш, яку гордо викладають на стіл. Зараз у мене комунікатор Samsung i8000 WiTu AMOLED на базі Windows Mobile 6.5. Чому я вибрав саме його? А в ньому відразу є все для роботи! Великий 3,7-дюймовий екран, на якому все відмінно видно. Попередньо Mobile-офіс дозволяє переглядати та редагувати документи Microsoft Office, що дуже важливо в роботі. Крім того, за допомогою комунікатора я миттєво отримую пошту або повідомлення ICQ - оперативність теж в активі цього апарата. Ще додам, що з i8000 я забув, що мобільні додатки можуть "гальмувати" - на ньому все просто "літає»" Ну і Wi-Fi є, як же без нього", - розповів про своє Samsung i8000 WiTu AMOL директор ТОВ" Фокус-Інтегра "Дмитро Братський.
Він зазначив, що іноді, особливо в дорозі, випадає можливість послухати розслаблюючу музику. "Тут в активі комунікатора хороший звук і стандартний вихід на навушники. Мобільним "вухам" легко і швидко знайти заміну, навіть якщо вони з тих чи інших причин ушкодяться в дорозі, як відбувалося не раз. Більш того, завдяки потужному процесору комунікатор здатний показувати DVD-rip відео. Правда, я практично не дивлюся відео по телефону, але сама потенційна можливість, погодьтеся, приємно вражає!", - підкреслив гідності свого телефону Д.Братський.

Samsung i8910 HD / Symbian OC
"Я вибрав комунікатор Samsung i8910 HD за його мобільність і продуктивність. Мені часто доводиться працювати поза офісом, а ноутбук не завжди є можливість взяти з собою. i8910 HD забезпечує простий і швидкий доступ до електронної пошти. Особливо варто відзначити можливість створення і редагування офісних файлів. Адже без цього будь-яка робота поза робочого кабінету зводиться лише до роздачі вказівок підлеглим. При тривалих від'їздах цей комунікатор цілком замінить ноутбук, оскільки цілком справляється із самими першочерговими завданнями", - поділився враженнями від свого Samsung i8910 HD заступник голови правління заводу "Квазар" Олександр Ланс.
"Величезний, як для мобільного пристрою, дисплей приємно радує своєю яскравістю. Та й інформації на такому дисплеї поміщається більше. Що значно спрощує роботу з пристроєм. Не варто також забувати про час роботи без підзарядки. Адже телефон працює куди довше ноутбука, і зарядити його завжди легше", - сказав А.Ланс.
На його думку, також важливим фактором у виборі саме цього комунікатора послужили і його розважальні можливості. "Адже на який інший кишеньковий пристрій ви зможете знімати HD відео?" - риторично запитав управлінець.