ua en ru

У Кривому Розі вибухнув автомобіль одного з працівників "Арселор Міттал Кривий Ріг".

У Кривому Розі сьогодні вибухнув автомобіль одного з працівників "Арселор Міттал Кривий Ріг". За повідомленням прес-служби Управління МВС України в Дніпропетровській обл., працівник ВАТ "Арселор Міттал Кривий Ріг" сів до власного автомобіля, який був припаркований біля будинку. Після початку руху стався вибух, внаслідок якого у днищі автомобіля утворився отвір та були пошкоджені деякі інші елементи конструкції. Чоловік не постраждав, він самостійно доправив свій автомобіль до станції технічного обслуговування.
Слідчим відділом Криворізького управління міліції порушено кримінальну справу за статтями 15 ч.2; 115 ч.2 п.5 КК України (замах на вчинення навмисного вбивства, скоєний способом, небезпечним для життя багатьох осіб).
Нагадаємо, за останні два місяці на топ-менеджерів і працівників підприємства було вчинено кілька замахів. У жовтні у Дніпропетровській обл. з мисливської рушниці був обстріляний автомобіль, який належить ВАТ "Арселор Міттал Кривий Ріг". В авто були водій та два аудитора підприємства - громадяни Індії. Один із пасажирів отримав поранення.
Влітку 2009 р., міліція порушила дві кримінальні справи щодо нападів на топ-менеджерів підприємства.
ВАТ "Арселор Міттал Кривий Ріг" - колишній комбінат "Криворіжсталь", одне з найбільших металургійних підприємств України.