ua en ru

В.Кличко пропонує об'єднатися навколо його політсили на виборах мера Києва.

Лідер однойменного Блоку Віталій Кличко виступає за об'єднання політичних сил навколо його блоку. Так він прокоментував свою участь у наступних виборах мера Києва, повідомляє прес-служба Блоку Кличка.

"Я готовий говорити про об'єднання зусиль для порятунку міста, яке сьогодні знаходиться в жахливому стані. З усіма, хто ставить перед собою ті ж цілі, ми можемо сідати за стіл переговорів", - заявив В.Кличко.

За його словами, саме його політсила є найбільш системною та послідовною силою, котра декілька років поспіль перебуває в опозиції до нинішнього мера.

Віталій Кличко вважає, що сьогодні необхідно використати весь ресурс та потенціал кожної політичної команди, аби вийти з тієї складної ситуації, в якій опинився Київ та його мешканці.

Нагадаємо, в ВР зареєстровані два проекта постанови парламенту щодо призначення позачергових виборів Київради та мера столиці України на 30 травня ц.р. Деякі спостерігачі вважають, що одна з цих постанов буде прийнята після закінчення другого туру виборів Президента.