ua en ru

В зоні АТО сьогодні загинув мирний житель та 2 міліціонерів, 3 військових поранені, - штаб

В зоні АТО сьогодні загинув мирний житель та 2 міліціонерів, 3 військових поранені, - штаб
В зоні антитерористичної операції на Донбасі сьогодні, 9 листопада, загинув мирний житель та 2 міліціонерів, 3 військових були поранені.

В зоні антитерористичної операції на Донбасі сьогодні, 9 листопада, загинув мирний житель та 2 міліціонерів, 3 військових були поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Сьогодні в боях на Донбасі Україна втратила двох міліціонерів з Полтавщини, ще троє українських військових і міліціонерів отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Також в результаті обстрілу бойовиками опорного пункту сил АТО біля Павлополя загинув місцевий житель, який випадково проходив неподалік.

"Ситуація на Дебальцевському плацдармі залишається складною. Протягом дня бойовики скоїли 33 вогневих удару по наших позиціях, які дислокуються поблизу Дебальцеве, Нікішино, Ольховатка, Міус, Рідкодуб. Бандити вели вогонь з РСЗВ БМ-21 Град, артилерії і мінометів", - відзначили в штабі.

Сьогодні вранці в районі ТЕС Щастя зафіксована робота снайпера бойовиків, були прийняті заходи для його нейтралізації.

У другій половині дня під артилерійський і мінометний обстріл потрапили українські підрозділи, розташовані в районі населених пунктів Авдіївка, Піски, Славне і Тоненьке.

Нагадаємо, в зоні АТО 8 листопада загинули 3 українських військових, 13 отримали поранення.