ua en ru

В Золотому Луганській області за обстрілу загинув чоловік, - ОДА

В Золотому Луганській області за обстрілу загинув чоловік, - ОДА
У м. Золотому Луганській області через мінометний обстріл вчора, 21 листопада, загинув чоловік.

У м. Золотому Луганській області через мінометний обстріл вчора, 21 листопада, загинув чоловік. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Повідомляється, що всього в п'ятницю бойовиками було скоєно 48 обстрілів з артилерії, мінометів, танків, систем "Град" і стрілецької зброї.

"На жаль, знову не обійшлося без жертв серед мирного населення. Вчора перед обідом результаті мінометного обстрілу в м. Золоте загинув 60-річний чоловік", - розповів Москаль.

Крім того, під обстріл потрапили населені пункти Чорнухине, Трьохізбенка, Кримське, Попасна, Вільхове, Макарове, Петрівка. У м. Щастя артилерійськими снарядами пошкоджена автоматична розподільна установка, в результаті чого місто залишається без води.

В Станиці Луганській повністю зруйнований один житловий будинок, крім того ушкоджена ділянка газопроводу і лінії електропередач. Дві котельні припинили роботу (без тепла залишилися, в тому числі, дитячий садок і школа). Усунути пошкодження поки неможливо через бойових дій.

Нагадаємо, напередодні в результаті обстрілу бойовиками м. Щастя (Луганська обл.) поранення отримали 7 мирних жителів.