ua en ru

В Житомирській області п'яний начальник ізолятора на авто збив двох пішоходів

В смт Володаськ-Волинський Житомирської області 2 серпня близько 23:30 начальник ізолятора тимчасового тримання районного відділу УМВС в області, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на двох пішоходів.

В смт Володаськ-Волинський Житомирської області 2 серпня близько 23:30 начальник ізолятора тимчасового тримання районного відділу УМВС в області, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, скоїв наїзд на двох пішоходів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Житомирської області.

В результаті ДТП подружжя, на вихованні яких знаходяться троє неповнолітніх дітей, отримали численні тілесні ушкодження, зараз жінка перебуває у лікувальному закладі.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, водій не викликав швидку медичну допомогу, не відправив потерпілих у лікувальний заклад, не повідомив в органи міліції, а втік з місця ДТП.

Вчора, 3 серпня, слідчим відділом прокуратури Житомирської області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху), ч. 1 ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування кримінального провадження триває. Зараз винуватця ДТП затримано та повідомлено про підозру