ua en ru

У Житомирській обл. побудують онкологічний диспансер вартістю 200 млн грн

У Житомирській області побудують онкологічний диспансер вартістю 200 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

"Попередня вартість будівництва та реконструкції обласного онкологічного диспансеру разом з придбанням нового спеціалізованого обладнанням становить 200 млн грн. Роботи почнуться після завершення тендерних торгів. Зараз свої послуги вже запропонували кілька іноземних компаній, зокрема фірми з Ізраїлю та Німеччини", - йдеться в повідомленні Житомирської ОДА.

За кошти обласного бюджету (близько 3 млн грн) вже виготовлена ​​проектно-кошторисна документація для реконструкції основного корпусу та будівництва нових структурних частин при онкодиспансері. Ще 1 млн грн році буде спрямовано на підготовку тепломереж і підведення комунікацій закладу.

Зараз керівництво області очікує надання першого траншу фінансування з державного бюджету (10 млн грн), щоб закласти фундамент і почати будівництво радіологічного корпусу.

Крім того, при обласному онкодиспансері планується побудувати ще два нових корпуси - хірургічний та операційно-реанімаційний.