ua en ru

У Запоріжжі В ДТП загинув головний редактор служби новин ТРК "ТВ-5"

У Запоріжжі сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді загинув головний редактор служби новин телерадіокомпанії "ТВ-5" Ігор Підкович (на фото). 

У Запоріжжі сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді загинув головний редактор служби новин телерадіокомпанії "ТВ-5" Ігор Підкович.

У Запоріжжі сьогодні в дорожньо-транспортній пригоді загинув головний редактор служби новин телерадіокомпанії "ТВ-5" Ігор Підкович (на фото). Про це РБК-Україна повідомив начальник прес-служби ГУ МВС України в Запорізькій області Олександр Вовкодав.

"18 січня до ГУ МВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що в 00:05 навпроти одного з кафе на Набережній магістралі р. Запоріжжі місцевий житель 1975 р. на автомобілі Mazda-3 скоїв наїзд на пішохода 1963 р.н., який помер в реанімаційному автомобілі. Розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Хід розслідування перебуває на контролі ГУ МВС України в Запорізькій області", - йдеться в повідомленні.

Звернемо увагу, 16 січня на 102-му кілометрі автодороги "Слов'янськ-Донецьк-Маріуполь", на ділянці об'їзної дороги від р. Донецька в напрямку р. Ясинувата, в районі повороту на шахті "Бутовська" в 8 годин ранку сталося зіткнення Lexus та автомобіля швидкої допомоги, в результаті якого загинуло дві людини і ще п'ятеро були госпіталізовані.