ua en ru

У Волинській області в ДТП за участю автобуса загинула людина, ще 16 травмовані

У Волинській області вчора, 10 серпня, о 01:20 на 85 км автодороги "Ковель - В.Волинський - Червоноград - Жовква" сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса, в результаті якого одна людина загинула та ще 16 отримали травми.

У Волинській області вчора, 10 серпня, о 01:20 на 85 км автодороги "Ковель - В.Волинський - Червоноград - Жовква" сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автобуса, в результаті якого одна людина загинула та ще 16 отримали травми. Про це повідомляє прес-служба ДАІ МВС України.

За попередніми даними, в селі Литовежі Іваничівського району водій автомобіля BMW-730, рухаючись у напрямку міста Нововолинська, не вибрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автобусом Mercedes-Benz Sprinter, що рухався в зустрічному напрямку.

Повідомляється, що внаслідок автопригоди водій автомобіля BMW від отриманих травм загинув на місці пригоди. Три його пасажири, водій та дванадцять пасажирів автобуса Mercedes отримали тілесні ушкодження і доставлені до лікарні.

Наразі триває слідство.