ua en ru

У Вінницькій області знайшли вбитим голову районного виборчого штабу Порошенка

У Вінницькій області 5 червня знайшли вбитим голову районного виборчого штабу кандидата у Президенти України Петра Порошенка.

У Вінницькій області 5 червня знайшли вбитим голову районного виборчого штабу кандидата у Президенти України Петра Порошенка. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

"5 червня близько 12:30 тіло чоловіка з вогнепальним пораненням у голову знайшли в салоні його власного автомобіля на одній з вулиць Немирова", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають в МВС, під час виборчої кампанії загиблий очолював виборчий штаб кандидата у Президенти України Петра Порошенка в одному з районів області.

За цим фактом працівниками Слідчого управління УМВС України у Вінницькій області відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час триває огляд місця події та проводяться першочергові слідчі і розшукові дії, що спрямовані на встановлення всіх обставин скоєння цього злочину.

Для надання практичної та методичної допомоги в розкритті вказаного злочину до УМВС України у Вінницькій області міністром внутрішніх справ направлено слідчих-криміналістів, оперативних працівників центрального апарату МВС та експертів Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Зазначимо, за даними місцевого видання "Вінниця.info", вбитим є керівник Немирівського районного виборчого штабу Порошенка Сергій Вакаров. У нього залишилися двоє дітей - 13-річна донька та старший син.