ua en ru

В Ужгороді нетвереза жінка порізала ножем колесо автомобіля ДАІ

В Ужгороді 15 вересня 2013 р. нетвереза пасажирка джипу Grand Cherokee порізала кухонним ножем колесо службового автомобіля ДАІ. Про це повідомила прес-служба У МВС України в Закарпатській обл.

Близько 22:35 наряд працівників ДАІ зупинив джип Grand Cherokee на словацьких номерах.

"На вимогу зупинитися водій джипа не відреагував, тож правоохоронці стали його переслідувати на службовій Skoda Octavia, увімкнувши сирену та проблискові маячки. Зупинили втікача на вул. Лелекача. Водій не мав жодних документів на машину й відмовлявся спілкуватися з правоохоронцями. Із салону іномарки вийшла жінка-пасажирка, котра стала поводити себе агресивно", - йдеться у повідомленні.

Пасажирка - 42-річна жителька Ужгорода - перебуваючи в стані алкогольного сп′яніння, стала нецензурно ображати працівників ДАІ, хапала їх за форму, а потім сходила додому, взяла великий кухонний ніж і пошкодила ним переднє праве колесо на міліцейського автомобіля.

"Пробивши одне, хуліганка намагалась порізати й решту коліс, проте їй вчасно перешкодили це зробити. Тоді жінка викинула ніж на сусідній город, де його потім і знайшли та вилучили правоохоронці", - повідомили в прес-службі МВС.

"Як з'ясувалося, вони всією компанією того вечора частувалися в барі, а потім нетверезий водій сів за кермом і вирішив їх розвести по домівках", - йдеться у повідомленні.

На 34-річного водія джипа, який також виявився п′яним, було складено відповідний адміністративний протокол, машину затримано на штрафмайданчик міліції.

На 42-річну пасажирку відкрито кримінальне провадження за ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження.