ua en ru

П'ять пасажирських поїздів затримали у Львові через просідання колії

Через просідання колії у зв'язку з перенасиченням земляного полотна водою на перегоні Малин- Пенізевичі (ділянка Тетерів-Коростень) з 18:42 19 лютого перегін повністю закритий для руху поїздів до закінчення відновлювальних робіт.

Через просідання колії у зв'язку з перенасиченням земляного полотна водою на перегоні Малин- Пенізевичі (ділянка Тетерів-Коростень) з 18:42 19 лютого перегін повністю закритий для руху поїздів до закінчення відновлювальних робіт. Про це повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

Тому 5 пасажирських поїздів затримали у Львові більш ніж на 2 години. Це потяги №144 Івано-Франківськ-Київ, №82 Ужгород-Київ, №100 Ужгород-Київ, №92 Львів-Київ, №50 Трускавець-Київ.

Крім того, із цієї ж причини три поїзди курсують за зміненим маршрутом: №26 Львів-Одеса, №86 Львів-Сімферополь і №108 Ужгород-Одеса. Також частина поїздів затримується на станціях Львівської залізниці: №№ 112 Львів-Харків, 118 Чернівці-Київ, 160 Тернопіль-Київ і 98 Ковель-Київ.

При цьому з 19:30 19 лютого закритий для руху поїздів перегін Коржівці-Деражня (ділянка Хмельницький-Жмеринка) у зв'язку з виявленим розривом стику шляху. Через закриття перегону ускладнено рух поїздів зі столиці в напрямку Західної України. Потяги курсують за зміненим маршрутом.

Раніше повідомлялося про те, що рух поїздів №142 Львів-Київ і №44 Івано-Франківськ-Київ затримується через повідомлення про замінування.