ua en ru

В Україні 21-23 січня температурний режим істотно змінюватися не буде, - Кульбіда

В Україні 21-23 січня температурний режим істотно змінюватися не буде. Про це на прес-конференції заявив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда, передає кореспондент РБК-Україна.

"Очікується проходження через територію України кілька атмосферних фронтів на поточному та наступному тижнях. На заході і півночі очікується випадання снігу та мокрого снігу. У центральних областях очікується дощ, що переходить у сніг", - заявив Кульбіда.

За його словами, при зміні повітряних мас буде посилено ожеледь та мокрий сніг: "21-23 січня температурний режим істотно змінюватися не буде. На заході і півночі очікується від 3-8 морозу вночі, вдень - близько нуля. У центральних областях - 3-8 градусів тепла вдень, в Криму - 9-14 градусів тепла. Проте вже з 24 січня очікується зниження на температури мінімум 4-7 градусів. А з 27 січня - до 12-17 мінус вночі в центрі і на півночі, а також заході. На півночі температура місцями падатиме до 20-25 морозу, вдень - від 7 -13 морозу. На Закарпатті, в Донецькій і Луганській областях вночі від 5-7 морозу. У Криму збережеться плюсовий температурний режим".

Читайте також: Потепління в Україні очікується з 28 січня, - Гідрометцентр