ua en ru

У Туреччині помер четвертий росіянин, що отруївся алкоголем

У турецькому місті Памуккале помер ще один російський турист, що отруївся неякісним алкоголем під час прогулянки на яхті поблизу Бордума, повідомило РБК джерело в Ростуризму. Таким чином, число жертв трагедії досягло чотирьох чоловік.

Четвертим загиблим став російський турист Олександр Жучков. За даними медиків, причиною його смерті стала сильна алкогольна інтоксикація, яка призвела до зупинки серця.

Нагадаємо, що Жучков довгий час знаходився у важкому стані. В даний час в лікарні Анталії у важкому стані перебуває постраждала росіянка Вікторія Миколаєва.
НП з отруєнням сталося 27 травня під час прогулянки на яхті на турецькому курорті Бодрумі. Причиною отруєння російських туристів став алкоголь, в якому містився метиловий спирт. Першою жертвою сурогатного спиртного стала Марія Шаляпіна, яка через кілька годин після "відпочинку" померла в місцевій лікарні. Пізніше в одній з клінік Туреччини померла Айгуль Заляева 1991 р. народження, а у 79-ї міської клінічної лікарні Москви - туристка 1989 р. народження, доставлена ​​в столицю 31 травня.

Слідчий комітет РФ порушив за фактом інциденту в Туреччині три кримінальні справи. У СК також відзначили, що до відповідальності по даній справі можуть бути залучені іноземні громадяни.
Тим часом розслідування справи поки не дало ніяких результатів. Раніше повідомлялося, що віскі, в якому містився метиловий спирт і який став причиною загибелі росіян, був зроблений на півночі Кіпру, однак у Турко-кіпрської промисловій палаті цю інформацію спростували.