ua en ru

В центрі Тернополя невідомий відкрив стрілянину, поранена 1 людина, - міліція

В центрі Тернополя невідомий відкрив стрілянину, поранена 1 людина, - міліція Джерело фото:elise.com.ua
В центрі Тернополя сьогодні, 14 листопада, невідомий відкрив стрілянину з пістолета, у результаті чого поранення отримала 1 людина.

В центрі Тернополя сьогодні, 14 листопада, невідомий відкрив стрілянину з пістолета, у результаті чого поранення отримала 1 людина. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС в Тернопільській області.

"33-річний житель обласного центру повідомив по телефону в міськвідділ міліції, що у нього в центрі міста стріляли з предмета, схожого на пістолет. На місце події виїхала слідчо-оперативна група", - йдеться в повідомленні.

За словами начальника Тернопільського міського відділу міліції Петра Гукалюка, конфлікт виник на дорозі. Зупинившись, водії почали з'ясовувати стосунки. У ході словесної перепалки один з чоловіків кілька разів вистрілив із пристрої вітчизняного виробництва. Одна з гумових куль потрапила в опонента.

В результаті стрілянини потерпілий отримав проникаюче поранення стегна. Його госпіталізували в хірургічне відділення обласної лікарні.

Зараз проводяться слідчо-розшукові дії. Правоохоронці з'ясовують, чи мав право тернополянин носити зброю.

Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Статтю, згідно якої буде відповідати підозрюваний, встановлять слідчі.

Нагадаємо, 12 листопада невідомий відкрив стрілянину біля входу Київської міжрегіональної митниці.