ua en ru

В РНБО підтверджують інформацію, що вчора бойовики на Донбасі убили дитину, обстрілявши автобус

У Раді національної безпеки і оборони України (РНБО) підтверджують інформацію про те, що 29 липня бойовики на Донбасі убили дитину, обстрілявши автобус.

У Раді національної безпеки і оборони України (РНБО) підтверджують інформацію про те, що 29 липня бойовики на Донбасі убили дитину, обстрілявши автобус. Про це заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Підтвердилася інформація про те, що вчора терористи вбили дитину, ще 10 поранені. Сталося це під час обстрілу автобуса, на якому мешканці Донецька намагалися виїхати в безпечний район", - заявив Лисенко.

Нагадаємо, вчора представник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук повідомив у своєму Facebook, що в Донецькій області бойовики обстріляли мікроавтобус з дітьми, в результаті чого 1 дитина загинула і ще 10 були поранені. Пізніше Донецька ОДА та український омбудсмен Валерія Лутковська спростувала інформацію про загиблих і поранених дітей, після чого група ІС уточнила, що дитина на Донбасі загинув при вивезенні батьками в приватному порядку.