ua en ru

В Слов'янському районі з-за бойових дій знеструмлено 17 населених пунктів

В Слов'янському районі Донецької області бойових дій, а також проходження активного грозового атмосферного фронту станом на 27 травня знеструмлено 17 населених пунктів.

В Слов'янському районі Донецької області бойових дій, а також проходження активного грозового атмосферного фронту станом на 27 травня знеструмлено 17 населених пунктів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДТЕК.

Так, в результаті ушкодження 20 ліній електропередач і 222 трансформаторних підстанцій, без електропостачання залишилися мешканці 17 сіл Микільське, Ямпіль, Діброва, Іллічівськ, Крива Лука, Надеждівка, Каленики, Андріївка, Червоноармійське, Іванівка, Малинівка, Митродарївка, Васютинське, Тихоновка, Кругле, Первомарївка, Дуневка, Варварівка.

Найбільша кількість відключень сталася в Слов'янському, Волноваському, Володарському, Краснолиманському районах.

"Підрозділами ДТЕК Донецькобленерго для ліквідації вимкнень задіяні 239 бригад, 649 осіб персоналу, 174 механізмів. Проведення відновлювальних робіт в деяких районах в даний час утруднено в зв'язку з тим, що в Донецькій області ведуться бойові дії", - йдеться в повідомленні.