ua en ru

У Сімферополі через аварію тепло не подається в 7 будинків

У Сімферополі через аварію на зовнішніх тепломережах та у зв'язку з усуненням неполадок тепло не подається в 7 будинків. Про це повідомив на апаратній нараді в мерії кримської столиці заступник міського голови Валерій Скуратовський. "В цілому подача тепла в багатоквартирні будинки здійснюється в нормальному режимі. Виняток становлять кілька об'єктів в Київському районі, де через аварію на зовнішніх теплотрасах тимчасово припинений опалювальний процес і ведуться ремонтні роботи", - зазначив Скуратівський, повідомляє прес-служба Сімферопольської міської ради .

У зв'язку з усуненням неполадок тепло не подається в наступні будинки: Лермонтова, 13, 21, 25, 17; Лебедєва, 46; Бетховена, 58; Коцюбинського, 32.

Скуратовський підкреслив, що співробітники "Кримтеплокомуненерго" зобов'язані в оперативному порядку провести необхідні роботи з усунення витоку і подати в будинку сімферопольців тепло.

Читайте також: У Кіровограді в результаті пориву трубопроводу без теплопостачання залишалися 8 житлових будинків та дитячий садок