ua en ru

У Севастополі затримано зловмисника, який повідомив про хибне замінування 9 житлових будинків

У Севастополі затримано зловмисника, який повідомив про хибне замінування 9 житлових будинків у Гагарінському та Ленінському районах. Як повідомляє прес-служба МВС, невідомий чоловік зателефонував вночі на неділю до чергової частини УМВС України в м. Севастополі і повідомив про замінування 9 житлових будинків, назвавши їх адресу.

Працівниками міліції була посилена охорона громадського порядку, направлені слідчо-оперативні групи райвідділів за вказаними адресами.

Експерти вибухотехнічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в м. Севастополі ретельно обстежили вказані будинки і прилеглу до них територію. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

За фактом завідомо неправдивого повідомлення про замінування розпочате досудове розслідування за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Зловмисник були встановлений і затриманий за гарячими слідами, ним виявився 37-річний житель Севастополя.

Читайте також: У Полтавській обл. через неправдиве повідомлення про мінування поїзда евакуювали більше 800 пасажирів (фото)