ua en ru

В СБУ створена робоча група для розслідування розстрілів на Майдані, - Наливайченко

В СБУ створена робоча група для розслідування розстрілів на Майдані, - Наливайченко
У Службі безпеки України створена робоча група для розслідування розстрілів на Майдані Незалежності в Києві взимку 2013-2014 рр.

У Службі безпеки України створена робоча група для розслідування розстрілів на Майдані Незалежності в Києві взимку 2013-2014 рр. Про це заявив глава СБУ Валентин Наливайченко на зустрічі з сім'ями Героїв Небесної сотні, передає прес-служба відомства.

"Я повністю підтримую те, що потрібно працювати разом. І пропоную сьогодні визначитися, хто може разом з нашою слідчою групою працювати", - заявив Наливайченко.

За його словами, окремі слідчі групи, які будуть шукати всіх причетних до злочинів проти Майдану, створюються також у Генеральній прокуратурі та МВС.

Глава СБУ запевнив, що розслідування буде вестися не тільки в Києві, але і у всіх регіонах України, тому відомство виступає з ініціативою створення таких груп і в областях України.

Нагадаємо, раніше голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що екс-глава Служби безпеки України Олександр Якименко є головним підозрюваним у справі про розстріл учасників Євромайдану.