ua en ru

У РФ чоловік, обвинувачений у вбивстві православного священика, узятий під варту на 2 місяці

Псковський міський суд задовольнив клопотання слідчого слідчого управління Слідчого комітету Росії по Псковській області та обрав щодо 27-річного жителя м. Москви Сергія Пчелінцева, обвинуваченого у вбивстві православного священнослужителя Павла Адельгейма, запобіжний захід у вигляді взяття під варту, повідомляє слідче відомство. За висновком лікарів, в даний час обвинувачений може утримуватися в слідчому ізоляторі за умови надання йому медичної допомоги.

Рішенням Львівського міського суду обвинуваченому Пчелінцева обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту на два місяці. Розслідування кримінальної справи триває.

Як повідомлялося раніше, в Пскові за фактом вбивства священика порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 105 Кримінального кодексу РФ (вбивство). Увечері 5 серпня 2013 р. в будинку по вул. Красногоской в Пскові було виявлено тіло 75-річного Адельгейма з ножовим пораненням. У злочині підозрюється Пчелинцев, що знаходився в гостях у священика. У момент затримання чоловік завдав собі ножові поранення та був госпіталізований.