ua en ru

В результаті трьох ДТП в Китаї 7 жовтня загинули 52 людини

В результаті трьох ДТП в Китаї в п'ятницю, 7 жовтня, загинули 52 людини. Про це повідомляє агентство "Сіньхуа" з посиланням на дані поліції.

Найбільша аварія сталася ввечері на швидкісній автостраді портового міста Тяньцзінь. Там загинули щонайменше 35 людей, коли автобус зіткнувся з легковиком та перекинувся. Це сталося на ділянці автостради, що сполучає міста Тяньцзінь і Баодін.

Представник бюро міського транспортного управління заявив, що автобус їхав з великою швидкістю. 18 поранених були доставлені в найближчі лікарні.

Ще одна ДТП сталася в першій половині вчорашнього дня в центральнокитайській провінції Хенань. Там легковий автомобіль зіткнувся з автобусом. Загинули 11 людей.

Ще шість людей загинули в результаті зіткнення 24 автомобілів на території повіту Сяосянь провінції Аньхой (Східний Китай). Трагедія сталася вчора вранці на ділянці швидкісного шосе Ляньюньган - Хоргос.

За повідомленням пожежників, які брали участь в рятувальній операції, в результаті події, шість людей загинули на місці, багато людей отримали важкі травми. Більше сотні автомобілів були заблоковані на місці інциденту, рух по аварійній ділянці дороги було перервано майже на чотири години.

Причини всіх ДТП з'ясовуються.