ua en ru

В результаті обстрілу Попасній загинув один мирний житель, 3 поранені, - Москаль

Бойовики сьогодні, 11 лютого, обстріляли Попасную Луганській області, в результаті чого загинув один мирний житель, 3 отримали поранення. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"Практично не припиняються обстріл Попасній. Бойовики періодично здійснюють спроби увірватися в місто, житлові квартали постійно обстрілюються з артилерії і "Градів". Сьогодні вранці в Попасній загинув один мирний житель і поранені троє. Третина міста знеструмлена, 750 абонентів без газу, один з мікрорайонів вже 10 днів без води. На сьогодні з 22 тис. жителів Попасній залишилося близько трьох тисяч", - йдеться в повідомленні.

Москаль також повідомив, що за добу бойовики 43 рази обстріляли територію Луганської області. зокрема, під обстріл потрапили Тошковка, Новотошковка, Щастя, Попасна, Станиця Луганська та Чорнухине.

"Вчора близько 22-ї ночі бойовики Кіровської зробили залп із системи "Град" по с. Тошковка. Снаряди вибухнули на вул. Спортивної та Східної, пошкоджено шість житлових будинків - на чотирьох повністю знесені дахи, на двох побиті фасади. Осколкові поранення отримав місцевий житель, якого госпіталізували в Лисичанськ", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, за повідомленням штабу АТО, вчора, 10 лютого, бойовики з Горлівки обстріляли Попасную.