ua en ru

В результаті обстрілу бойовиками Станично-Луганського району загинув військовослужбовець, два мирних жителя поранені, - МВС

В результаті обстрілу бойовиками 18-19 жовтня н.п. Нижнетеплое і Вільхова Станично-Луганського району (Луганська обл.) загинув один військовослужбовець, ще двоє мирних жителів отримали поранення.

В результаті обстрілу бойовиками 18-19 жовтня н.п. Нижнетеплое і Вільхова Станично-Луганського району (Луганська обл.) загинув один військовослужбовець, ще двоє мирних жителів отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Луганській області.

"18 жовтня бойовиками вчинені артилерійські і мінометні обстріли: 13.00 с. Нижнетеплое Станично-Луганського району, в результаті чого були поранені двоє місцевих жителів (1937, 1952 р.н.); в період часу з 1.30 по 1.40 з території Станично-Луганського району був здійснений мінометний обстріл території окремої механізованої бригади ЗСУ, що дислокується біля с. Вільхова Станично-Луганського району. В результаті чого був смертельно поранений один військовослужбовець", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за даними РНБО, в зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу загинули як мінімум 4 українських військових.