ua en ru

В результаті обстрілу бойовиками позицій сил АТО в районі Щастя загинув 1 український військовослужбовець, - штаб

В результаті обстрілу бойовиками позицій сил АТО в районі Щастя загинув 1 український військовослужбовець, - штаб
В результаті обстрілу бойовиками позицій сил антитерористичної операції в районі Щастя (Луганська область) загинув один український військовослужбовець і ще один отримав поранення.

В результаті обстрілу бойовиками позицій сил антитерористичної операції в районі Щастя (Луганська область) загинув один український військовослужбовець і ще один отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Під час обстрілу з РСЗВ БМ-21 Град наших позицій в районі н. п. Щастя ми безповоротно втратили одного українського військовослужбовця, ще одного пораненого доставили в міську лікарню", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, вночі бойовики з танків обстріляли позиції українських військ в Новомихайлівці, зі стрілецької зброї - в Нікішиному.

Крім того, терористи намагаються захопити стратегічну ділянку траси Бахмутка, що з'єднує Луганськ та Сєвєродонецьк та служить лінією розмежування сторін у відповідності з мінським меморандумом і протоколом. Вночі бойовики неодноразово обстріляли з "Градів" і мінометів позиції сил АТО в цьому районі.

Нагадаємо, бойовики за минулу добу більше 50 разів обстріляли позиції сил АТО.