ua en ru

В результаті обстрілу бойовиками Попасної вчора загинув місцевий житель, 2 отримали поранення, - Москаль

В результаті обстрілу бойовиками Попасної вчора загинув місцевий житель, 2 отримали поранення, - Москаль Джерело фото:citynews.net.ua
В результаті обстрілу бойовиками Попасної вчора загинув мирний житель, 2 отримали поранення.

В результаті обстрілу бойовиками Попасної вчора загинув місцевий житель, 2 отримали поранення. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

Крім цього, за його даними, протягом суботи бойовики продовжували обстрілювати контрольовану Україною територію Луганської області. Зокрема, під обстріл з артилерії, мінометів і "Градів" потрапили населені пункти Трьохізбенка, Гірниче, Кримське, Сокільники, Щастя, Вільхове, Попасна, Макарове, Станиця Луганська.

"Найскладніша ситуація, як і раніше, зберігається у Станиці Луганській. Вчора з 21.30 до 22.00 селище обстріляли з "Градів", потім обстріл повторили в 1 ночі. Протягом ночі у мікрорайоні Кондрашівка йшли ближні бої між українськими силовиками і бойовиками. В результаті прямих влучень снарядів і трасуючих куль загорілися і згоріли чотири будинки. Пожежних, виїхали на вул. Леніна і намагалися погасити вогонь, диверсанти, зайшли в селище, обстріляли з автоматів. Рятувальникам довгий час довелося лежати на землі, вони відновили гасіння пожежі тільки після того, як бойовики пішли. Інформації про загиблих або поранених мирних жителів немає", - повідомив Москаль.

При цьому, за його словами, зараз в Станиці спокійно.

Нагадаємо, вчора Москаль повідомляв, що бойовики обстріляли Попасну, за попередніми даними, загинув місцевий житель.