ua en ru

В результаті мінометного обстрілу бойовиками Щастя поранено 9 мирних жителів і 1 військовий, - ОДА

В результаті мінометного обстрілу бойовиками околиць м. Щастя Луганської обл. поранено 9 мирних жителів і 1 український військовий.

В результаті мінометного обстрілу бойовиками околиць м. Щастя Луганської обл. поранено 9 мирних жителів і 1 український військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"О 10.00 (4 жовтня, - ред.) почався мінометний обстріл опорного пункту 92-ї бригади Збройних сил України біля с. Артем поблизу р. Щастя. А в 11.15 і 13.10 - мінометний обстріл мосту біля р. Щастя. Поранені 9 цивільних осіб і один військовий 92-ї бригади", - йдеться в повідомленні.

Крім того, вранці 5 жовтня мінометний обстріл вівся мосту біля м. Щастя.

В ОДА також зазначили, що 4 жовтня бойовики так званого "війська Донського" здійснили мінометний обстріл постів Нацгвардії в районі Бахмутки.

"12.55 і 14.15 бойовики обстріляли із системи "Град" блокпост батальйону міліції "Луганськ-1" в районі с. Боброво. Вогонь вівся з боку р. Первомайськ, підконтрольному "війську Донському". Поранені два співробітника міліції", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в результаті обстрілу терористами Щастя Луганської обл. поранено 2 українських військовослужбовців.