ua en ru

У результаті ДТП під Донецьком загинули дві людини, п'ятеро госпіталізовані

В результаті ДТП, що сталася сьогодні, 16 січня 2014 р. під м. Донецьк, загинули дві людини, ще п'ятеро госпіталізовані.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася сьогодні, 16 січня 2014 р., під м. Донецьк, загинули дві людини, ще п'ятеро госпіталізовані. Про це повідомляє прес-служба ДАІ.

Повідомляється, що сьогодні о 8:00 сталося зіткнення автомобіля Lexus та автомобіля швидкої допомоги на 102 км автодороги "Слов'янськ-Донецьк-Маріуполь", на ділянці об'їзної дороги від м. Донецька в напрямку м. Ясинувата, в районі повороту на шахту "Бутівська".

За попередніми даними, водій автомобіля Lexus, який рухався з м. Донецька в напрямку м. Ясинувата, не дотримався безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням на мокрому від дощу дорожньому покритті, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "УАЗ" ("швидка допомога"), що рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП загинули водій та жінка-пасажир автомобіля Lexus. Водій та четверо пасажирів (всі працівники швидкої допомоги), отримали травми та були доставлені в лікарню.

Водночас, за повідомленням Донецької обласної державної адміністрації, у ДТП постраждали шість медпрацівників.

На даний момент постраждалі доставлені в обласну травматологію. За інформацією департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації, стан одного з них вкрай важкий, чотирьох - тяжкий. Один знаходиться в задовільному стані. З шести чоловік п'ятеро - лікарі, один - водій.

Також наголошується, що це були лікарі з м. Артемівськ, які їхали складати річні звіти в обласний центр медичної статистики. При цьому медпрацівники їхали не каретою швидкої допомоги, а службовим автомобілем.