ua en ru

В результаті бійки мітингувальників з міліцією пошкоджені двері Київської ОДА, - МВС

В результаті бійки, що сталася сьогодні зранку перед сесією Київради, яка проходить у приміщенні Київської обласної державної адміністрації, пошкоджено двері адміністративної будівлі.

В результаті бійки, що сталася сьогодні зранку перед сесією Київради, яка проходить у приміщенні Київської обласної державної адміністрації, пошкоджено двері адміністративної будівлі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС в Києві

Як повідомляється, сьогодні вранці біля будівлі КОДА почали збиратися люди, щоб потрапити на сесію Київради.

"О 9 год 50 хв. близько ста осіб виявили бажання потрапити на сесію, для вираження своїх вимог і пропозицій. У зв'язку з тим, що процедура проведення таких заходів не передбачає присутності сторонніх осіб, правоохоронці обмежили доступ активістів в приміщення. Для врегулювання цієї ситуації мітингуючим запропонували створити робочу групу в кількості 10-12 осіб, яка б від імені присутніх могла пройти на сесію і висловити свої зауваження. Однак люди не погодилися на такі пропозиції і вдалися до протиправних дій. Агресивно налаштовані демонстранти вчинили бійку з правоохоронцями, в результаті чого були пошкоджені двері адмінбудівлі", - йдеться в повідомленні.

У міліції зазначили, що зараз конфліктна ситуація врегульована, ініціативна група була пропущена в будівлю. Правоохоронці продовжують виконувати свої обов'язки з охорони громадського порядку.

Нагадаємо, сьогодні зранку перед сесією Київради сталася бійка між міліцією та мітингувальниками, які вимагають відставки директора "Київпарктранссервіс".