ua en ru

В результаті бою з терористами під Маріуполем загинув 1 український прикордонник, 3 поранені, - РНБО

В результаті бою з терористами в районі села Саханка Новоазовського району Донецької обл. загинула 1 український прикордонник, ще 3 поранені.

В результаті бою з терористами в районі села Саханка Новоазовського району Донецької обл. загинула 1 український прикордонник, ще 3 поранені. Про це повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"О 21:00 ще один прикордонний наряд прийняв бій в районі селища Саханка поблизу Маріуполя. Прикордонники викликали підкріплення. Після підходу атаку росіян гвардійців було відбито. Загинула 1 прикордонник. 3 поранені", - повідомив Лисенко.

Також, за його словами, вчора у 19:30 прикордонний наряд у районі н.п. Безіменне Новоазовського району Донецької області, вступили в бойове зіткнення з бойовою групою, посиленою БМП під прапором терористичної організації ДНР. "Російські найманці зазнали втрат і відступили", - зазначив спікер РНБО.

"Ще одне зіткнення відбулося о 21:35 в районі н.п. Роза Люксембург. На цей раз бій завершився без втрат", - додав Лисенко.

Крім того, за його словами, російські військові зробили залп з систем "Град" в бік міста Комсомольське Донецької області.