ua en ru

У Полтавській обл. в результаті ДТП за участю вантажівки загинули дві людини

У Полтавській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули дві людини. 36-річний водій легкового автомобіля Mazda скоїв зіткнення з вантажним автомобілем SCANIA. Внаслідок ДТП водій Mazda і його 37-річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці.

У Полтавській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загинули дві людини. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

"24 вересня о 14:40 на 146-му кілометрі автодороги "Київ-Харків-Довжанський", 36-річний водій легкового автомобіля Mazda скоїв зіткнення з вантажним автомобілем SCANIA. Внаслідок ДТП водій Mazda і його 37-річний пасажир від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці", - йдеться в повідомленні служби.

У Полтавській обл. в результаті ДТП за участю вантажівки загинули дві людини

Тіла без ознак життя доставлено до моргу Пирятинської центральної районної лікарні.

У Полтавській обл. в результаті ДТП за участю вантажівки загинули дві людини

У ліквідації наслідків ДТП брали участь співробітники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Раніше у вересні повідомлялося про те, що за 60 км від Житомира на трасі Київ-Чоп зіткнулися чотири вантажівки. ДТП сталася близько автозаправки неподалік від с. Кочерів. Дві фури були порожніми, ще одна перевозила металеві конструкції, а інша - торти.
В результаті події постраждали дві водія вантажівок, один з яких згодом помер у лікарні.

Зазначимо, що в Україні за минулу добу сталося 88 ДТП, у яких загинули 15 осіб. Про це повідомляє прес-служба ДержНС. У результаті зазначених аварій постраждали 105 людей.

Загалом від початку року в Україні сталося 20 тис. 976 ДТП , у яких загинули 2 тис. 886 осіб і 26 тис. 94 особи постраждали.