ua en ru

В партії "Удар" здивовані рішенням "Батьківщини" щодо зняття частини мажоритарних кандидатів

В партії "Удар" здивовані рішенням з'їзду ВО "Батьківщина" щодо зняття частини мажоритарних кандидатів. Про це повідомляє прес-служба "Удару".

"У двох третинах округів, які визначили "Удар" і "Батьківщина", наші колеги по опозиції своїх кандидатів не зняли. Ми ж своїх зобов'язань дотрималися - там, де кандидати від "Батьківщини" мають більше шансів перемогти, ми своїх висуванців з перегонів зняли. "Батьківщина" ж зняла лише вісім кандидатів з 22 округів, які були визначені за результатами спільного соціологічного дослідження та оцінки перспектив кандидатів", - йдеться в заяві партії.

В "Ударі" зазначають, що в результаті ухвалення "Батьківщиною" такого рішення не було дотримано базових принципів визначення єдиного демократичного кандидата на окрузі. "Такими діями "Батьківщина" взяла на себе відповідальність за підвищення шансів на перемогу кандидатів від влади у чималій кількості мажоритарних округів", - йдеться в заяві партії.

Нагадаємо, сьогодні, 15 жовтня, об'єднана опозиція "Батьківщина" на з'їзді зняла 26 кандидатів на користь "Удару" і одного на користь самовисуванця.