ua en ru

В Одеській області бандити розстріляли автомобіль з іноземцями: одна людина загинула

У Біляївському районі Одеської області в результаті обстрілу злочинцями автомобіля сімейної пари з Молдови загинула жінка і поранений чоловік. Про це РБК-Україна повідомив керівник центру громадських зв'язків управління МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко.

"Подія трапилася сьогодні в Біляївському районі в період між 3 і 4 годинами ночі. Чоловіка і жінку - громадян Молдови, які в'їхали на територію України автомобілем марки "Мерседес" наздогнав інший автомобіль марки "Ауді" також реєстрації Республіки Молдова. Особи, які пересувалися на "Ауді", вчинили стрілянину, в результаті яких чоловік і жінка отримали поранення. Нападники втекли у напрямку пропускного пункту Кучургани", - повідомив Шаблієнко.

За його словами, потерпілі дісталися до найближчого поста ДАІ при в'їзді в Одесу, на якому повідомили про подію.
"Співробітники ДАІ почали надавати першу допомогу, оперативно доставили постраждалих в медичний заклад. Жінка, на жаль, померла. Чоловік живий, йому надана медична допомога", - додав представник управління МВС в Одеській області.

"Встановлено підозрюваних і зараз наш оперативний блок спільно з прикордонниками вживає всіх заходів щодо їх затримання", - повідомив Шаблієнко.

Нагадаємо, 13 січня в результаті обстрілу бойовиками пункту пропуску під Волновахою загинули 12 мирних жителів.