ua en ru

В Одесі в результаті ДТП за участю працівника районної прокуратури загинув чоловік

В Одесі в результаті ДТП за участю працівника районної прокуратури загинув чоловік. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської обл.

"О 7:20 ранку на вул. Космонавтів в Одесі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів ВМW і ЗАЗ. Перевіркою встановлено, що один з учасників цієї події працівник районної прокуратури", - йдеться в повідомленні відомства.

Як з'ясувалося, водій і пасажир автомобіля ЗАЗ отримали тілесні ушкодження, один з чоловіків від отриманих травм помер в лікувальній установі. Інший-знаходиться в лікарні, стан потерпілого стабільний.

За фактом ДТП порушено кримінально виробництво за ч. 2 ст. 286 КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років.

Для забезпечення об'єктивності розслідування вказаної кримінальної виробництва його доручено слідчому відділу прокуратури Одеської області. Створена слідча група з числа досвідчених працівників.

Проводяться першочергові слідчі дії, а також призначені ряд експертиз, в тому числі на вміст алкоголю в крові учасників ДТП.

У зв'язку зі смертю одного з пасажирів автомобіля ЗАЗ, керівництво прокуратури Одеської області висловлює співчуття родичам і близьким, а також висловлює свою готовність надати необхідну організаційну допомогу і підтримку.

Також інформуємо, що співробітник прокуратури на час слідства відсторонений від займаної посади, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Хід досудового розслідування у кримінальному провадженні взято на контроль прокуратури області. Буде забезпечено повне, всебічне та об'єктивне розслідування цієї справи.