ua en ru

У Нью-Йорку музикант з іранської рок-групи застрелив двох інших учасників і покінчив з собою

У Нью-Йорку музикант з іранської рок-групи Yellow Dogs застрелив з гвинтівки двох інших учасників гурту - гітариста і барабанщика - і наклав на себе руки, повідомляє Associated Press з посиланням на поліцію.

Бас-гітарист і соліст цього музичного колективу не були присутні в будинку під час кровопролиття і не постраждали. Крім того, був убитий знаходився в той момент в будинку музикант, який не грав у групі, і був поранений ще один чоловік.

Менеджер групи повідомив, що нападник був музикантом, але не входив у групу Yellow Dogs, він грав у Free Keys і знав жертв, але в останні місяці не спілкувався з ними через дрібного конфлікту. Однак поліція стверджує, що він був вигнаний з групи.

Інцидент стався сьогодні незабаром після півночі (09:00 мск). Передбачається, що вбивця відкрив вогонь через вікно, потім увійшов у будинок і продовжив стріляти. Поліцейські виявили 27-річного чоловіка з раною в грудях на першому поверсі і два тіла на другому поверсі. Злочинець наклав на себе руки пострілом в голову на даху, поряд з його тілом була знайдена гвинтівка. Єдиний, хто вижив у цій історії - 22-річний художник отримав поранення в руку та був госпіталізований у стабільному стані.