ua en ru

У Миколаївській обл. сталося ДТП за участю начальника ДАІ Арбузинського району

У Миколаївській обл. сталося ДТП за участю начальника ДАІ Арбузинського району. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської обл.

У Миколаївській обл. сталося ДТП за участю начальника ДАІ Арбузинського району. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської обл.

До прокуратури Миколаївської області 6 серпня 2013 р. в 22:00 надійшло повідомлення про те, що на 106-му кілометрі траси "Ульянівка-Миколаїв" в результаті порушення правил дорожнього руху, а саме переїзду перехрестя, сталося бокове зіткнення автомобілів "ВАЗ-2170" Priora та Daewoo Lanos. ГУ ДержЧС в Миколаївській обл. повідомляє, що аварія сталася з вини водія "ВАЗ-2170" Priora.

Як повідомив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко, автомобілем "ВАЗ-2170" Priora керував начальник ВДАІ Арбузинського РВ УМВС України в Миколаївській області. В результаті ДТП водії зазначених автомобілів тілесних ушкоджень не отримали, а пасажири автомобіля Daewoo Lanos отримали тілесні ушкодження та були доставлені до реанімаційного відділення лікарні м. Южноукраїнська. За даними ДержНС, жінка 1984 року народження мешканка села Полянецьке, Уманського району отримала закритий перелом верхньої третини правого стегна, рани потилиці і лобу. Її стан стабільно важкий. Другий постраждалий син жінки, хлопчик 5-ти років з діагнозом - закритий перелом верхньої третини правого стегна, тупа травма живота, знаходиться в реанімаційному відділенні СМСЧ-2 міста Южноукраїнськ. Його стан також стабільно важкий.

За даним фактом прокуратурою Житомирського району 6 серпня 2013 р. внесено відомості до Єдиного реєстру за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Прокурором області, з метою забезпечення швидкого, повного і неупередженого досудового розслідування вказаної кримінальної злочину, його здійснення доручено слідчому відділу слідчого управління прокуратури області. Зараз на місце події вже виїхав слідчий з особливо важливих справ зазначеного підрозділу для проведення першочергових слідчих дій.

Вживаються заходи щодо встановлення всіх обставин події.