ua en ru

У Миколаєві співробітники УБОЗ завдали тілесних ушкоджень журналісту інтернет-видання

У Миколаєві співробітники УБОЗ завдали тілесних ушкоджень журналісту інтернет-видання. Про це повідомляє podrobnosti.mk.ua.

Так, сьогодні вдень співробітники УБОЗ нікого не впускали і не випускали з будівлі по пр. Леніна, 101, в якому розташована редакція видання podrobnosti.mk.ua.

Водночас, в обласному управлінні міліції кореспондентові видання появу бійців УБОЗу в будівлі пояснили "проведенням слідчих заходів щодо розкриття тяжкого злочину".

"Вони санкціоновані судом, і власник будівлі був оповіщений про них заздалегідь", - уточнили в УМВС України в Миколаївській області. При цьому в міліції не змогли уточнити, про який саме тяжкий злочин йде мова.

Також у виданні повідомляють, що один з кореспондентів, виконуючи свої службові обов'язки, вийшла з кабінету редакції для того, щоб з'ясувати, що відбувається в будівлі. Однак після цього з нею пропав зв'язок.

Близько 17.00 після втручання сектору зв'язків з громадськістю УМВС України в Миколаївській області працівники УБОЗ випустили кореспондента видання з приміщення. Повідомляється, що її свободу обмежували більше двох годин.

Як розповіла кореспондент, невідомий в штатському розбив її телефон, відбирав у неї фотоапарат, який висів на шиї, при цьому викручував їй руку і душив ремінцем від фотоапарата.

"У будівлі, яка знаходиться на перетині вул. Інженерна та пр. Леніна, проходять слідчі дії в рамках кримінальної провадження з розслідування вбивства. Всі слідчі дії санкціоновані судом. Слідчі дії походять за участю УБОЗу, слідчого управління та бійців спецпідрозділу", - зазначили в прес-службі.