ua en ru

У МВС підтвердили вбивство мера Кременчука

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко підтвердив вбивство міського голови Кременчука (Полтавська область).

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко підтвердив вбивство міського голови Кременчука (Полтавська область) Олега Бабаєва (на фото). Про це він повідомив у своєму Facebook.

"У Кременчуці не встановлені поки що особами був убитий мер Кременчука Олег Бабаєв. Вранці він одягнув спортивний костюм, взяв пакет з сміттям і забувши вдома мобільні телефони виїхав на своєму автомобілі Mersedes S 500 з свого будинку в приватному секторі", - написала Геращенко.

За розповідями очевидців, потім Бабаєв зупинився, то щоб викинути кульок зі сміттям, то було підрізане автомобілем вбивць, то з іншої причини. Поряд зупинився автомобіль ВАЗ 2108 білого кольору, з якого було зроблено три постріли зі зброї з глушником.

У МВС підтвердили вбивство мера Кременчука

(джерело фото: Facebook.com/igor.mosijcuk)

"Олег Бабаєв від отриманих поранень помер на місці. По Полтавській області та сусідніх областях оголошено план перехоплення "Сирена". На місці злочину працюють експерти - криміналісти", - зазначив Геращенко.

Зазначимо, Бабаєв займав пост мера з листопада 2010 р.