ua en ru

У Москві затриманий можливий убивця Діда Хасана

У Москві (РФ) співробітники поліції разом з бійцями спецназу "Рись" затримали кримінального авторитета Руфата Насібова, відомого у злочинному світі як Рафо-Гянджинский. За даними газети МК, саме його вважають імовірним убивцею одного з лідерів злочинного світу Аслана Усояна на прізвисько Дід Хасан.

За даними видання, затримана була ціла група злочинців - вихідців з Азербайджану. Серед них виявився і Насібов, який з минулого року перебував у федеральному розшуку. При ньому був виявлений фальшивий паспорт громадянина Росії.

Насібов, за деякими даними, був одним із штатних кілерів угруповання, яке виступало проти Усояна. Зокрема, він виконував накази Ровшана Джанієва (Ровшана Ленкоранського), який і вважається замовником вбивства кримінального авторитета.

Примітно, що на початку минулого року повідомлялося про вбивство Насібова під час кримінальної розбірки в Москві, проте пізніше ця інформація була спростована правоохоронними органами.

Нагадаємо, в липні 2013 р. в Угорщині був затриманий один з лідерів ОЗУ - так званий "злодій в законі" Мераб Джангвеладзе на прізвисько Мераб Сухумський, також підозрюваний у вбивстві Діда Хасана.