ua en ru

У Міноборони підтвердили загибель силовиків під час обстрілу блокпостів сил АТО

У Министертсве оборони України підтвердили загибель силовиків під час обстрілу блокпоста сил антитерористичної операції (АТО) поблизу Слов'янська Донецької області.

У Министертсве оборони України підтвердили загибель силовиків під час обстрілу блокпоста сил антитерористичної операції (АТО) поблизу Слов'янська Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

"Незважаючи на оголошене перемир'я, бойовики ігнорують мирний план врегулювання ситуації на сході України, продовжуючи напади на сили АТО. Незважаючи на мирні ініціативи керівництва України і одностороннє припинення вогню, обстановка в східних регіонах країни залишається досить загостреною. Так банди терористів здійснили мінометний обстріл з житлового сектору населеного пункту Семенівка блокпосту неподалік від Слов'янська, де несуть службу військовослужбовці Збройних Сил України. В результаті обстрілу серед військовослужбовців Збройних Сил України є загиблі і поранені", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, прес-секретар штабу АТО Олексій Дмитрашковский заявив, що під час обстрілу блокпоста сил антитерористичної операції (АТО) поблизу Слов'янська (біля повороту на Червоний Лиман) Донецької області загинули три силовика, ще шестеро поранені.