ua en ru

У Маріуполі в результаті наїзду автомобіля на дитячу коляску загинув 9-місячна дитина

В результаті ДТП в Маріуполі, під час якого водій на величезній швидкості здійснив наїзд на дитячу коляску, загинула 9-місячна дитина. Про це повідомляє прес-служба МВС.

"13 липня в 23.45 в міліцію надійшло повідомлення про те, що на перетині вулиць 40 років Жовтня та Суворова невідомий автомобіль збив дитячу коляску, в якій знаходилася 9-місячна дитина. Бригадою швидкої допомоги дитина була доставлена ​​в амбулаторію Талаківка, де від отриманих травм померла", - йдеться в повідомленні.

Як повідомив начальник сектора ДТП, дізнання та розшуку транспортних засобів ВДАІ Маріупольського МУ Федір Чебаненко, встановити транспортний засіб було непросто. Мати загиблої дівчинки перебувала в шоковому стані і не могла розповісти про події. На місці події були виявлені лише розсип скла і бічне дзеркало. Однак за вказаною деталлю швидко ідентифікувати авто досить складно. Після встановлення очевидців аварії вдалося з'ясувати марку автомобіля і особистість водія. 23-річний місцевий житель неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, в т.ч. і за здійснення ДТП.

В даний час міліція займається його пошуком. Проводяться заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження зловмисника. Орієнтовані пости ДАІ і суміжні районні органи внутрішніх справ. Не виключається можливість, що фігурант може залишити межі України, тому інформація про зловмисника направлена ​​в прикордонну службу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України - "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого". Винуватцеві ДТП загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.