ua en ru

У Маріуполі співробітники "Метінвесту" привітали ветеранів праці

У Маріуполі генеральний директор групи "Метінвест" Юрій Риженков та керівники металургійних комбінатів Маріуполя привітали ветеранів війни та праці з Днем літньої людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби групи "Метінвест".

Звертаючись до ветеранів, керівники "Метінвесту" підкреслили, що "сьогодні працівники комбінату імені Ілліча і "Азовсталь" беруть у старшого покоління все найкраще, що допомагає реалізовувати амбітні виробничі і соціальні завдання".

В ході зустрічі було відзначено, що ветерани за роки свого трудового життя забезпечили стабільний розвиток Маріуполя.

"Ветерани були і залишаються нашим професійним і життєвим орієнтиром, ви - натхнення і приклад для нинішніх металургів. Дякуємо вас за те, що ви побудували ці два комбінату, зберегли їх. Обіцяємо, що ми виправдаємо вашу довіру - підприємства будуть жити, працювати і оновлюватися", - заявив у своєму зверненні Риженков.

Як повідомляється, від групи "Метінвест" ветерани виробництва отримали грошові премії, цінні подарунки та продуктові набори, а у фіналі вечора перед гостями виступили з концертною програмою творчі колективи ПК "Металургів".